Over ons

Zaakvoerder Vanpachtenbeke vanuit cabine loader

Bij Vanpachtenbeke in Sint-Stevens-Woluwe bent u als particulier of zelfstandige meer dan welkom voor de verwerking van al uw bouw- en sloopafval. Als familiebedrijf met 50 jaar ervaring in de recyclagesector bieden wij een vlotte en flexibele service aan. Met ons team van meer dan 30 gemotiveerde werknemers en een aanbod van 350 containers, bieden we dagelijks op maat ontwikkelde oplossingen aan onze tevreden klanten.

Ons bouwmateriaal wordt op een duurzame manier omgezet tot grondstof. Daarnaast minimaliseren we ons afval, terwijl we recyclage bevorderen en CO2-uitstoot verminderen voor een groenere toekomst. Ontdek onze efficiënte afvalstromen vandaag nog!

Werknemers Vanpachtenbeke op containerpark
Medewerker Vanpachtenbeke op kantoor
Vanpachtenbeke container tekeningen met kinderen
Vanpachtenbeke containerverhuur website asset
Vanpachtenbeke containerverhuur website asset

Onze trouwste partners doorheen de jaren

Onze historie

Al sinds 1952 bieden wij uitstekende service op het gebied van recyclage, containerverhuur en bouwmaterialen. Bij ons kunt u rekenen op een betrouwbare partner met
jarenlange ervaring in de sector.

Ontdek onze kwalitatieve service vandaag nog!

Webdesign by Studio 27
Privacy Policy
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.